вівторок, 30 травня 2017 р.

КЛЮЧ НА СТАРТ

    Другий день пройшов під гаслом "Подорож цікава, коли разом". 

Протягом першої половини дня діти продовжили підготовку до урочистої лінійки відкриття табірної зміни, повторювали девізи, пісні, доробляли емблеми. Також діти відвідували гурток "Музичні нотки" та  брали участь у спортивних змаганнях, так загін "Казка" поділився  на  команди «Метелик» на чолі з вожатою Сульженко І. та «Ураган» на чолі з командиром загону Вовк Д., перемогу здобула команда "Метелик". Загони "Спарта" та "Wi-Fi" також активно змагалися.
Настав час святкової лінійки, яка розпочалася здачею рапортів кожного загону. Учасники  представили свою назву, речівку, стіннгазету, а також загонову пісню. Все це діти робили з величезним захопленням та посмішкою на обличчях. Потім усіх учасників привітала з початком табірної зміни начальник табору Карашевич Т. В., яка побажала діткам успіхів, веселощів і всього найкращого. 
Не минуло свято і без веселих запальних пісень, танців, конкурсів та посвятою у вожатих. Прикрасою свята були Бабусі-Ягусі роль яких зіграли Войнаровський Д. та Дубінін І., а Яценко Д. та Карашевич А. були чарівними ведучими.
 Літній відпочинок триватиме і далі..







Немає коментарів:

Дописати коментар